Om os

Anne Ullegård

 

Anne Ullegård er eksamineret berider, uddannet i Jylland, de første 3 år på Skåde Rideklub hos Finn K. Hansen og de sidste 3 år på Søholt hos Hasse Hoffmann.

Da hun var færdig med berideruddannelsen blev hun berider på Albertslund Rideklub. Efter et par år der var hun berider på Birkerød Rideforening. I 2000 startede hun egen forretning, i første omgang i Odsherrred, men i 2005 rykkede hun til Bjerrede, med heste både hjemme og i Herfølge. Fra 1. maj 2013 er der fast base på Maglebjerg Ridecenter.

Anne underviser freelance i dressur mange steder, ikke mindst i Odsherred (OHR) om mandagen, på Jonstrupgården (MSR) ved Osted om onsdagen og i Kongelunden (KRK) om fredagen. hun kommer også adskillige andre steder hver uge. Anne træffes på 2192 2496 og au@maglebjerg.dk.

Maglebjerg Ridecenter er først og fremmest Anne Ullegård

Anne er indehaver af Maglebjerg Ridecenter og står for den daglige drift. Anne underviser på Maglebjerg Ridecenter og flere andre steder rundt om på Sjælland som f.eks. Odsherred (OHR) mandage, Jonstrupgården (MSR) onsdage og Kongelunden (KRK) fredage. Anne er gift med Claus Nilsson, der står for administration, regnskab og vedligehold.

 

Claus Nilsson

​

Annes ægtefælle Claus Nilsson tager sig af administration, økonomi og regnskab samt vedligehold på Maglebjerg Ridecenter. Claus beskæftiger sig desuden med transport af sværgods (www.efternøleren.dk), vagtvirksomhed samt import og handel med teknologi.Claus træffes på 2175 7504 og cn@maglebjerg.dk.